HTML

Ez mi?

Egy új kezdet

20, cicalány. matekos. cicamániás. dorombolós. kávéivó. ölelős. függő. párnaimádó, képgyűjtő, viharmániás, akaratos, sorozatfüggő, versőrült, lusta, bátor, galambfóbiás, őrült, parázós, mosolygós, kacagó, aggódó, ijedős, hirtelen fellángoló,bolond, szeretetéhes, pityergős, kitartó, logikus, barnahaj, mazochista, kékeszöldszemű, néha szemüveges, logikátlan, sokmasnis, szadista, ellentmondásos, szélsőséges

Ami fontos

"Azért halnak meg az emberek, mert unatkoznak. Szerintem az unalom a legveszélyesebb betegség. Az unalom úgy keletkezik, hogy az ember vár valamire. Abban a pillanatban, amikor vársz, akkor már ölöd magad. Én még csak egy hónapja vagyok itt Magyarországon, s én még ennyi embert várni sehol sem láttam, mint itt. Mindenki keres valakit, de soha senki sem talál rá. Én utálok várni, mert amikor az ember vár, akkor olyan, mintha fel lenne akasztva egy fogasra. Nem csinálhat semmit, csak vár, és az élete rettenetesen unalmas lesz. S ha az ember élete unalmas lesz, akkor meghal. Szóval, ha egy mód van rá, akkor ne várjatok."

Címkék

Minden összegyűlt

Tunder. 2014.12.02. 20:23

Annyira üvölthetnékem van. Nem tudok megoldani egy problémát a szakdolgozatommal kapcsolatban, és nagyon bosszant. Jólenne haladni vele, de így nem tudok. Sokat panaszkodok és valami nincs rendben.

Feliratkoztam egy ilyen e-bookra... amivel tornázhatok. Kipróbálom. Igazából, van benne egy gondolat... "Írd össze, mennyi semmit csinálsz." És tényleg. rengeteget. Úgyhogy most ezen próbálok változtatni, ma büszke is vagyok magamra, mert alig volt olyan, hogy semmit csináltam volna. Már mostam, megoldottam egy kisebb problémát a szakdogámmal kapcsolatban, beszéltem anyámmal ( persze a helyzet otthon mit sem javult ) voltam valségen is, végre.... jópár hónap után elsőnek. Úgyhogy 6 óta, végül is sikeresnek mondom magam. Még csak fél9.

Végül is, rengeteg ZHm és vizsgám lesz. Szóval a tanulásba is belehúzhatok szombattól.

De pénteken irány Bécs * - * Már megvan a vonatjegyünk ^^ Várom... viszünk fényképezőt, és csinálunk reeengeteg képet ^^

Nade.. tovább a nem-semmit csináláshoz. :))

Címkék: család suli tervek

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása