HTML

Ez mi?

Egy új kezdet

20, cicalány. matekos. cicamániás. dorombolós. kávéivó. ölelős. függő. párnaimádó, képgyűjtő, viharmániás, akaratos, sorozatfüggő, versőrült, lusta, bátor, galambfóbiás, őrült, parázós, mosolygós, kacagó, aggódó, ijedős, hirtelen fellángoló,bolond, szeretetéhes, pityergős, kitartó, logikus, barnahaj, mazochista, kékeszöldszemű, néha szemüveges, logikátlan, sokmasnis, szadista, ellentmondásos, szélsőséges

Ami fontos

"Azért halnak meg az emberek, mert unatkoznak. Szerintem az unalom a legveszélyesebb betegség. Az unalom úgy keletkezik, hogy az ember vár valamire. Abban a pillanatban, amikor vársz, akkor már ölöd magad. Én még csak egy hónapja vagyok itt Magyarországon, s én még ennyi embert várni sehol sem láttam, mint itt. Mindenki keres valakit, de soha senki sem talál rá. Én utálok várni, mert amikor az ember vár, akkor olyan, mintha fel lenne akasztva egy fogasra. Nem csinálhat semmit, csak vár, és az élete rettenetesen unalmas lesz. S ha az ember élete unalmas lesz, akkor meghal. Szóval, ha egy mód van rá, akkor ne várjatok."

Címkék

Új év

Tunder. 2015.01.03. 16:42

" mára. nem baj, ha nem szép a lába. nem baj, ha nem tökéletes arcán a vonás. nem baj, ha nem feszül testén a bőr. nem baj, ha neked más, ami lágy. nem baj, ha nem úgy hajlik a háta. nem baj, ha néha szembeszáll. nem baj, ha kevésnek tartja, ami sok. nem baj, ha néha sötétben meditál. nem baj, ha a banánt enne, miközben narancsot vágsz. nem baj, ha sír, ha nevet, ha kér, ha ad, ha végez, ha végzet. mindez nem lényeg, rá se ránts. egy fontos csak. hogy benne lásd. amit másban nem láthatsz soha már. "  

Fb-n van egysrác, aki baromijókat ír... nagyon szeretem olvasgatni, ezeket a groteszk, kíméletlenül őszinte és nyers írásokat.

Új év kezdődött... Régen fogadni volt divat. Most a "nemfogadok meg semmit" a divat... vajon mit kövessen az ember? Úgy döntöttem én igen is meg nem is fogadást teszek. Szeretnék többet tanulni és készülni, szeretnék mozogni. Nem innentől, eddig is. Nem mától, tegnaptól. Nem holnaptól, nem az új év miatt, csak mert most úgy jó.

Itt van párom nálam. Már egy hete. Jó nagyon. A szilvesztert ketten a szobában töltöttük. Tanultunk, kártyáztunk, filmet néztünk és aludtunk. Karácsonykor mindenki otthon, a saját családjával. Nehéz volt, de túléltük.

A telefonom beadta az unalmasat. Eldobálja a sim-et, úgyhogy nemtudnak elérni az emberek, csak ha újraindítom a telefont... Amit persze nem veszek észre hogy kéne. Úgyhogy most kaptam egy sokkal jobb, újabb telefont nővéremtől. Meglátjuk milyen lesz. Elvileg a hó végén kapok saját telót is. Várom.

Nagyjából más nincs. Rémes ez a félév. 

Címkék: család suli karácsony tervek összefoglaló

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása